Marazzi Memento

Marazzi Memento zijn stijlvolle keramische buitentegels in XL formaten. Het kleurenpalet van de Marazzi Memento bestaat uit grijze neutrale kleuren. Deze neutrale kleuren zorgen ervoor dat de exterieure ruimte een rustige doch heerlijke sfeer zal krijgen.

Marazzi Memento is op het moderne bouwmateriaal beton gebaseerd, maar is gemaakt van keramiek. Hierdoor is deze tegel ook ideaal voor buiten. Door het keramiek is de Marazzi Memento kras-, kleur en slijtvast, trekt er niets in en is de Marazzi Memento duurzaam. Lang en zonder zorgen genieten van deze prachtige tegel!

Memento20 buitentegel

Memento20 is de buitenvariant van de Memento Deze versie is 20 mm dik, waardoor deze tegel een hogere weerstand heeft en gemakkelijk buiten te leggen is. Met deze mogelijkheid kan ook uw buitenruimte de strakke uitstraling van beton krijgen, in de voordelen van hoogwaardig keramiek.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de Memento20 collectie? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan. Vragen kunt u uiteraard ook stellen via de chat op onze website.

Lees hier meer over de Memento binnentegels.

De Memento is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

Memento(20) Antracite
Memento(20) Grigio
Memento Canvas
Memento Mercury

Memento(20) Tortora
Memento Old White
Memento Silver
Memento Taupe

De Memento is te verkrijgen in de afmetingen:

30×60 cm, 37.5×75 cm, 60×60 cm, 75×75 cm

De Memento20 is te verkrijgen in de afmetingen:

50×100 cm