• null

    Kronos Tegels

Kronos is een Italiaanse keramische tegelfabrikant opgericht in 1980, te Emilia Romagna. Kronos produceert en verkoopt hoogwaardig keramiek, waarbij goede service richting de klant hoog in het vaandel staat. Kronos blijft voortdurend opzoek naar innovatieve ontwikkelingen voor het verbeteren van de tegelproductie. Hierbij zoekt Kronos naar oplossingen om milieuvriendelijk te produceren zonder de hoogwaardige kwaliteit van het keramiek te schaden.

Kronos staat bekend om de ruime keuze in stijl, functionaliteit en duurzaamheid. De tegels van Kronos variëren van keramische tegels met een houtlook tot badkamertegels met marmer uitstraling. Door zowel binnen- als buitentegels voor zowel de vloer als de wand te maken biedt Kronos u de mogelijkheid één geheel te creëren die lang mee gaat.

Kronos heeft de afgelopen jaren haar focus sterk verlegd naar innovatieve research en productdifferentiatie. Door de innovatieve productietechnieken is de toplaag van de keramische tegel zowel keihard als een prachtige basis voor uw interieur.

Keramische buitentegels is samen met Regge Tegels&Vloeren een directe importeur van Krons. Zoekt u dus Kronos tegels voor een lage prijs? Neem dan zeker contact met ons op. Wij kunnen u in het hele plaatje voorzien, van transport tot het leggen zelf! Bent u op zoek naar (Kronos) binnentegels?  Kijk dan ook eens op https://www.regge-tegels.nl/tegels/kronos-tegels/ of op https://www.regge-tegels.nl/ .

Onze series

Menu