Coem Beole White
I Sassi Beige
Coem Cottocemento Light Grey
Coem Cottocemento Brown
  • null

    Coem tegels

De collecties van Coem tegels bieden een breed scala aan keramische tegels, met verschillende afwerkingen voor zowel binnen als buiten. Het ontwerp van de producten is geïnspireerd door de eenvoudige, essentiële aard van de vormen, vlakken en decoraties.

Coem tegels worden geproduceerd in 2 cutting-edge fabrieken gelegen in het Italiaanse Modena. Coem streeft altijd naar verbetering van de natuurlijke materialen die zij gebruiken bij het produceren van de keramische tegels. De stappen in dit proces zijn kwaliteit, samenhang en consistentie naast ervaring, technologisch onderzoek en focus op klanttevredenheid.

Coem buitentegels

Coem buitentegels zijn perfect voor buitenruimtes. Geef bijvoorbeeld uw terras of zwembad een prachtige uitstraling die gecombineerd wordt met een hoogwaardige kwaliteit door het gebruik van keramiek!

Interesse in Coem tegels?

Heeft u interesse in Coem (buiten)tegels en wilt u hier een scherpe prijs voor weten? Vraag dan eens een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie. Een vraag kunt u ook stellen via de chat op onze website.

Op zoek naar Coem binnentegels? Klik dan hier. 

 

Het ontwerp van de producten is geïnspireerd door de eenvoudige, essentiële aard van de vormen, vlakken en decoraties.

Bezoek onze showtuin

De uitgebreide selectie A-kwaliteit keramische buitentegels, keramisch parket outdoor, betontegels en andere vloer aanbiedingen uit ons ruime assortiment vindt u niet alleen hier maar ook in onze showtuin in Enter.

Onze series

Staat de serie van Coem die u zoekt hier niet tussen? Dan kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen!

Menu