Kosmos meerdere series
Kosmos Pegasos Lyra
Kosmos Skorpios

Century Kosmos

De Kosmos tegelserie van Century tegels heeft een sterkere kleurvariatie in de tegels dan bijvoorbeeld de Discovery tegelserie. De tegelserie wordt geïnspireerd door de kleurvariaties die optreden bij de vorming van bepaalde gesteentes. Door deze kleurvariaties ontstaat een levendig geheel waarin geen enkele tegel hetzelfde is.

De collectie van Kosmos is ontwikkeld voor vloeren in zowel prive als openbaar ruimtes. Daarom is tijdens het productieproces zorgvuldig gelet dat deze tegel overal toe te passen is.

Century Kosmos buitentegel

De afwerking voor buiten van de Century Kosmos is ideaal om deze gevarieerde collectie ook te kunnen gebruiken voor buitenruimtes. De buitenafwerking van de Kosmos is gemaakt voor buitenomstandigheden, wat een lange duurzaamheid garandeert.

Meer informatie over de Kosmos collectie?

Meer informatie over de Kosmos collectie? Neem dan contact met ons op, of kom eens langs bij ons in de showtuin. Of vraag om een scherpe prijs van ons te ontvangen, een vrijblijvende offerte aan. U kunt uw vraag ook altijd stellen via de chat op onze website.

De Kosmos collectie is ook te verkrijgen voor binnenafwerkingen. Klik hier voor meer informatie over over de Century Kosmos binnentegel. 

De Kosmos is te verkrijgen in de kleuren:

Kosmos Skorpios
Kosmos Pegasos

Kosmos Orion
Kosmos Lyra

De Century Kosmos is te verkrijgen in de afmetingen:

30×30 cm, 30×60 cm, 45×45 cm

Benieuwd naar de mogelijkheden van de binnenafwerking? Klik dan hier. 

Menu