Castelvetro Konkrete Project

De Castelvetro Konkrete Project is een keramische tegelcollectie die het neutrale, stedelijke karakter van betonlook interpreteert. Deze interpretatie is tot in perfectie gelukt door alle details die het karakter van betonlook voltooien, over te nemen en om te zetten in de voordelen van hoogwaardig keramiek.

Konkrete Project collectie

De Konkrete Project collectie is ontwikkeld voor binnen- en buitenruimtes waarvoor een industrieel en stedelijk karakter voor wordt gezocht. Dit karakter zorgt voor een hedendaagse en moderne basis voor iedere ruimte. De betonlook wordt in de Konkrete Project 2 cm buitencollectie weergeven in 5 kleurmogelijkheden die verschillen van lichte tot donkere variaties, samen met 3 formaten.

Konkrete Project 2 cm buitentegels

De 2 cm buitentegels van de Konkrete collectie zijn onderdeel van de Outfit 2.0 mogelijkheden van Castelvetro. Met deze mogelijkheden kan de betonlook van de Konkrete collectie ook gebruikt worden voor buitenruimtes, in de voordelen van hoogwaardige keramische tegels.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar meer informatie over deze collectie? Neem dan contact met ons op, of vraag om een scherpe totaalprijs te ontvangen direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden van de Castelvetro Konkrete binnentegels.

De Konkrete Project is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

Konrete Project Beige
Konrete Project White
Konrete Project Ash

Konrete Project Grey
Konrete Project Black

Afmetingen:

60×60 cm, 60×120 cm, 100×100 cm