Castelvetro Absolute

De Castelvetro Absolute is een collectie keramische buitentegels, met een kenmerken natuursteenlook. Aan het oppervlak zijn alle details van natuursteen perfect geïmiteerd, waardoor de Absolute collectie een perfecte combinatie geeft tussen natuursteen en keramiek.

Absolute collectie

De Castelvetro Absolute is gebaseerd op een visie van elegant natuursteen. Het zit in de details van deze collectie die de perfectie van natuursteen imitatie voltooien. Het kleurenpalet en de afmetingen zijn gevarieerd en passen bij het karakter en de afmetingen van natuursteen.De Absolute is verkrijgbaar in 5 verfijnde kleuren, 5 exclusieve maten en 2 diktes, 10 en 20 mm. Hierdoor kan de Absolute zowel binnen als buiten worden verwerkt, en is er de mogelijkheid om binnen en buiten een prachtig geheel te creëren.

Interesse in de Absolute tegels?

Heeft u interesse in de (buiten)tegels van de Castelvetro Absolute collectie? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan voor een scherpe prijs, of neem voor meer informatie contact met ons op. Uiteraard bent u ook welkom bij ons in de showtuin.

Kijk hier naar de mogelijkheden van de Absolute binnencollectie.