Atlas Concorde Marvel Pro Staturio Select en Grey Fleury
Atlas Concorde Marvel Pro Badkamer
Marvel Pro

Atlas Concorde Marvel Pro

De Atlas Concorde Marvel PRO omvat de tijdloze natuurlijke charme van marmer. Dit luxueuze bouwmateriaal is van oudsher populair vanwege haar ongekend prachtige uitstraling.

De keramische tegels van de Atlas Concorde Marvel PRO serie zijn voorzien van natuurlijke aders die het fijne karakter van marmer versterken. De tegels worden afgewerkt met speciale toplagen voor een natuurgetrouwe uitstraling en praktisch onderhoud. Hierdoor is de Atlas Concorde Marvel PRO een populaire tegelserie bij Keramische-buitentegels.nl

Atlas Concorde Marvel Pro Lastra buitentegels

De buitentegels zijn extra dik om geschikt te zijn voor het buitengebruik. Aangezien ze meer te maken krijgen met temperatuurverschillen dan de binnentegels worden de tegels extra beschermd. Bovendien zijn de tegels extreem bestand tegen extra hoge druk van bijvoorbeeld auto’s. Hierdoor kunt u deze prachtige tegels overal buiten leggen. De 20 mm variant van deze 20 is speciaal geproduceerd voor buiten ruimtes, deze tegel is gemakkelijk te leggen en heeft een hoge weerstand.

Marvel Pro (buiten)tegel kopen?

Interesse in de Marvel Pro (buiten)tegels? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan voor een scherpe prijs, of neem voor meer informatie contact met ons op. U bent ook altijd welkom bij ons in de showtuin om advies te krijgen van onze verkopers.

Marvel Pro kleuren en afmetingen

Kleuren:
– Marvel Pro Statuario
– Marvel Pro Cremo
– Marvel Pro Grey

Afmetingen:

45×90 cm, 60×60 cm

Kijk voor de kleuren en afmetingen van de binnenvariant, op de pagina van Atlas Concorde Marvel Pro binnentegel.

Menu