Ariostea Teknostone Light Grey
Ariostea Teknostone Soft Black
Ariostea Teknostone Smoke
Ariostea Teknostone Smoke 1

Ariostea Teknostone

Ariostea Teknostone collectie maakt gebruik van de uitstraling van natuursteen met een zuiver en verfijnd karakter, die goed passen in het plaatje van de huidige architectuur en ontwerpvereisten. Teknostone is ontworpen in zes kleuren, om te voldoen aan de eis van elke stijl.

De CM2 afwerking is de buitenvariant van de Teknostone collectie. Hierdoor kan het verfijnde karakter van de Teknostone collectie ook buitenruimtes verfraaien.

Wilt u meer informatie over (Ariostea) tegels? Kijk dan ook eens op Ariostea binnentegels. 

Teknostone CM2 buitentegel

Teknostone CM2 is de speciale buitenversie van deze tegel.  Ariostea CM2 Teknostone High-Tech tegels zijn de ideale oplossing voor externe vloeren, met beoogde gebruik zowel publieke als private. Gemakkelijk te installeren, zeer gemakkelijk voor de inspectie van alle planten en verplaatsbaar snel in geval van veranderingen in houding of veranderingen in het substraat.

CM2 heeft dikte en massa om de prestaties te garanderen van de mechanische weerstand en duurzaamheid vereist door de verschillende situaties die buiten: verhoogde vloer op verstelbare steunen en vaste bestrating oprit met traditionele leggen van chape tot in de emmers of op grind, zand en gras.

Interesse in de Ariostea Teknostone CM2?

Interesse in deze collectie van Ariostea? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan, of kom langs bij ons in de showtuin. U kunt voor meer informatie contact met ons opnemen.

De Ariostea Teknostone CM2 is te verkrijgen in de series:

Kleuren:
– Teknostone Light Grey CM2
– Teknostone Smoke CM2
– Teknostone Soft Black CM2

Afmetingen:
60×60 cm, 100×1000 cm, 120×60 cm

Binnenvariant

De Ariostea Teknostone collectie is ook te verkrijgen als binnenvariant. Meer informatie over de Teknostone? Neem dan gerust contact met ons op.

Menu