Ariostea CON.CREA

De Ariostea CON.CREA is een collectie keramische (buiten)tegels, met de uitstraling van een strakke en robuuste betonlook. Met deze betonlook krijgen binnen- en buitenruimtes een moderne, industriele look die helemaal past bij de ontwerptrends van tegenwoordig.

De Ariostea CON.CREA CM2 collectie is de speciale buitenafwerking van deze collectie waardoor de strakke betonlook ook buitenruimtes van een moderne uitstraling kan voorzien.

Ariostea CON.CREA CM2 buitentegel

De hoogwaardige kwaliteit van de CM2 productie-lijn van Ariostea verzekerd ook de CON.CREA collectie van een goede kwaliteit. Hierdoor kunt u extra lang genieten van een prachtige tegel. Ook heeft de CON.CREA CM2 collectie weinig onderhoud nodig door het gebruik van keramiek. Met de Teknostone CM2 mogelijkheid kunt u dus de strakke uitstraling van betonlook in uw buitenruimte aanbrengen, met de praktische voordelen van keramiek.

CON.CREA 2CM kopen?

Keramische-buitentegels.nl heeft directe contacten met de fabriek van Ariostea, hierdoor kunnen wij de Teknostone collectie aanbieden tegen een zeer scherpe prijs. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. U bent ook altijd welkom bij ons in de showtuin om advies te krijgen van onze verkopers.

Kleuren en afmetingen Ariostea CON.CREA

Kleuren:
– CON.CREA Dove Grey
– CON.CREA Earth
– CON.CREA Talc
– CON.CREA Cloud
– CON.CREA Ink

Afmetingen:
60×60 cm, 120×60 cm

Binnenvariant

De Teknostone collectie is ook te verkrijgen voor binnenruimtes. Ga direct naar de pagina van de Ariostea CON.CREA binnentegel.