Zwembad tegels

Tegels rondom uw zwembad bepalen de sfeer rondom uw zwembad. Daarnaast is het belangrijk dat zwembad tegels anti-slip zijn, kleur-, kras- en slijtvast zijn en natuurlijk passen bij uw wens. Keramische-buitentegels.nl biedt hierin een ruim assortiment waarin bijna zeker iedere klant een keus kan maken.

Keramische zwembad tegels

Keramische (buiten)tegels zijn ideaal voor gebruik rondom het zwembad. Keramische  tegels hebben een goede anti-slip waarde waardoor de toepassing van keramische tegels ideaal is voor zwembaden. Ook hebben keramische tegels het voordeel dat ze kleur- kras- en slijtvast zijn. Hierdoor gaan deze tegels extra lang mee.

Zwembad tegels in ons assortiment.

Keramische-buitentegels.nl biedt een ruim en gevarieerd assortiment aan keramische buitentegels die ook geschikt zijn voor vloeren rondom zwembaden. Kies uit ons ruime assortiment tegels die passen bij uw wens en uw gebruik, voor zowel particulier als commercieel gebruik. Wij hebben al bij meerdere projecten de tegels rondom zwembaden mogen verzorgen. Hierdoor hebben wij al ervaring met deze projecten, waardoor wij u kunnen voorzien in een goed en bijpassend advies op maat. Kijk onder aan de pagina naar enkele voorbeelden van ons assortiment en van onze projecten.

Ook kunnen wij zwembadranden op maat voor u maken die passen bij de sfeer en uitstraling van uw zwembad en zwembadtegels. Klik hier voor meer informatie over zwembadranden.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, stel uw vraag via onze chat of kom langs bij ons in de showtuin voor advies en inspiratie.

Of wilt u direct een scherpe prijs weten? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.

Onze series

Menu