Maatwerk voor buitentegels

Keramische (buiten)tegels zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en stijlen. Helaas sluiten de ‘standaard-maten’ niet altijd aan bij uw wens voor een project. Daarom helpen en ondersteunen wij u graag met de mogelijkheid om tegels aan te passen naar eigen wens en gebruik, door het leveren van maatwerk!

Maatwerk bij Keramische-buitentegels.nl

U wilt natuurlijk dat het eindresultaat van een project aansluit op uw wens. Daarom biedt Keramische-Buitentegels.nl de mogelijkheid tot maatwerk aan. Hierdoor bent u niet beperkt tot de ‘standaard’ mogelijkheden van collecties, maar kunt u deze collecties aanpassen naar eigen wens en gebruik. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zwembadranden, traptreden of andere speciale afwerkingen van buitenruimtes. Wij denken graag met u mee in de mogelijkheden!

Wij hebben al bij vele projecten maatwerk mogen leveren. Hierdoor hebben wij jarenlange ervaring opgebouwd, daarom kunnen wij u goed adviseren op het gebied van maatwerk voor tegels.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij bieden in de levering van maatwerk? Neem dan gerust contact met ons op, of kom langs bij ons in de showtuin.

Bezoek onze showtuin

De uitgebreide selectie A-kwaliteit keramische buitentegels, keramisch parket outdoor, betontegels en andere vloer aanbiedingen uit ons ruime assortiment vindt u niet alleen hier maar ook in onze showtuin in Enter.

Enkele projecten waar wij maatwerk hebben mogen leveren: 

Menu