Vtwonen solostone belgium stone
Belgium Stone Grey
Belgium Stone Black

vtwonen Solostone Belgium Stone

Vtwonen Solostone Belgium Stone is een prachtige imitatie van Belgisch hardsteen in de vorm van een volkeramische 3.2 cm buitentegel. Deze serie is een onderdeel van de Solostone 3.0 collectie. Met de Belgium Stone serie van vtwonen haalt u de rustieke en natuurlijke uitstraling van Belgisch hardsteen in de voordelen van hoogwaardig keramisch materiaal.

De Belgium Stone collectie

De Belgium Stone collectie heeft 3 prachtige afwerkingen. Deze 3 afwerkingen zijn de kleuren zwart, antraciet en grijs. Deze afwerkingen brengen de details waar Belgisch hardsteen om bekend staat tot in het kleinste detail naar voren. Dit geeft de tegels prachtige, natuurlijke aderen. Deze tegels voor buiten zijn te verkrijgen in de afmetingen 70×70 cm en 90×90 cm.

De 3 cm volkeramische tegels geven als voordelen dat ze kras-, kleur en slijtvast en weinig onderhoud behoeven samen met een gegarandeerde lange duurzaamheid en behoud van kleur. Ook hebben deze 3 cm tegels een gemakkelijke verwerking op een zandbed. Alleen maar voordelen dus!

Solostone van vtwonen

De collectie vtwonen Solostone is een unieke collectie, die een eigen karakter geeft aan buitenvloeren. Met respect en toewijding voor het natuurlijke materiaal heeft vtwonen de Solostone collectie ontwikkeld. Door deze collectie kunt u, uw eigen stempel drukken op buitenruimtes!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de Solostone Belgium Stone? Neem dan gerust contact met ons op, of kom langs in onze showtuin voor advies en inspiratie. Wilt u een scherpe prijs van ons ontvangen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan.

De Solostone Belgium Stone is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

Afwerkingen:

– Solostone Belgium Stone Black
– Solostone Belgium Stone Flower
– Solostone Belgium Stone Dessin

Afmetingen:

70×70 cm

Menu