Oxxobase

OXXOBASE is een revolutionaire technologie op het gebied van het installeren van keramische buitentegels: een mortelloos verwerkingssysteem op basis van panelen uit Neopor polystyreen. Dit zorgt voor een optimale drukverdeling en afwatering voor buitentegels. Ten opzichte van een traditioneel systeem zult u met OXXOBASE flink geld besparen op materiaal en arbeid. Het monteren is zo gemakkelijk dat u dit zelfs eigenhandig zou kunnen doen, bovendien zijn hier geen zware machines voor nodig!

Gemakkelijke verwerking

Omdat Oxxobase panelen gemaakt zijn van licht materiaal, zijn er geen grote machines nodig bij de verwerking.

U kunt Oxxobase laten aanbrengen door een stratenmaker, maar door de makkelijke verwerking kunt u dit met een handleiding ook gemakkelijk zelf doen!

Optimale drukverdeling

Het grootste geheim van Oxxobase zit hem in de samenstelling van het materiaal. Door een zorgvuldige keuze aan materiaal, zorgen Oxxobase platen voor een optimale drukverdeling en een goede afwatering. Bovendien zorgt het lichte materiaal van de Oxxobase platen voor een gemakkelijke verwerking!

Toepassingen Oxxobase

Zowel voor keramisch, natuursteen of betonnen tegelwerk zijn onze panelen een zeer geschikte oplossing. We zien dat de panelen gebruikt worden voor uiteenlopende toepassingen, zoals terrassen, looppaden, patio’s, zwembaden, etcetera. Het is echter minder geschikt voor heavy load toepassingen, zoals opritten.