Solostone Hormigon
Hormigon Flower
Hormigon Floret
Hormigon Citrus
Hormigon Butterfly
Hormigon Antracite

vtwonen Solostone Hormigon

De Solostone Hormigon collectie van vtwonen buitentegels is een collectie volkeramische buitentegels met de robuuste, natuurlijke uitstraling van hardsteen. Hardsteen is een populaire uitstraling voor tegelvloeren. Met de vtwonen Solostone Hormigon wordt er een mogelijkheid geboden om de robuuste uitstraling van hardsteen te verkrijgen in de praktische voordelen van hoogwaardig keramiek!

Solostone Hormigon collectie

De Solostone Hormigon collectie is te verkrijgen in de kleur antraciet, deze kleur past goed bij het karakter van natuurlijk hardsteen. Ook zijn er binnen de collectie 4 verschillende decoratieve designs. Met deze 4 verschillende designs kan er een unieke en stijlvolle uitstraling gecreëerd worden.

De voordelen

De voordelen van de 3 cm volkeramische tegels zitten in kwaliteit en verwerking. Door het keramische materiaal zijn de tegels kleur, kras en slijtvast samen met weinig onderhoud. Door de 3 cm dikte zijn de tegels direct te verwerken op een stevig zandbed. Dit bespaart op de kosten van verwerking en geeft u een lange duurzaamheid. Extra genieten van een prachtige uitstraling van uw terras dus.

Interesse in de Solostone Hormigon collectie? 

Heeft u interesse in de vtwonen Solostone Hormigon collectie? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Meer informatie of inspiratie? Dan bent u van harte welkom bij ons in de showtuin. U kunt uiteraard ook contact met ons opnemen.

De Solostone Hormigon is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

Kleur:
– Solostone Hormigon Antraciet

Decor designs:
– Solostone Hormigon Antraciet Citrus
– Solostone Hormigon Antraciet Butterfly
– Solostone Hormigon Antraciet Floret
– Solostone Hormigon Antraciet Flower

Afmetingen:
70×70 cm

Menu