SOLOSTONE 70x70 Dessin Star White
SOLOSTONE 70x70 Dessins Hormigon
SOLOSTONE 70x70 Moon Antracite
SOLOSTONE 70x70 Terra Cotta Red
SOLOSTONE 90x90 MINERALS Black
SOLOSTONE 90x90 MOLD
  • null

    VT Wonen Buitentegels

Een assortiment buitenvloeren met karakter, dat is het assortiment van vtwonen buitentegels in samenwerking met Douglas & Jones. De stijl van de collecties van Douglas & Jones past geheel in de stijl van vtwonen. Dit geeft een assortiment waarbinnen je kunt mixen en matchen, zodat er uiteindelijk een ontwerp gecreëerd kan worden in iedere buitenruimte die past bij eigen wens en stijl.

Het assortiment van vtwonen buitentegels

Het assortiment aan vtwonen buitentegels past precies in de stijl waar vtwonen om bekend staat. Opmerkelijke, unieke en verschillende dessins met prachtige patronen die een terras of andere buitenruimtes een bijzondere uitstraling meegeven. De tegels uit het assortiment van vtwonen zijn keramische tegels. Door het gebruik van keramiek zijn de tegels kleur, kras- en slijtvast, wat de duurzaamheid en uitstraling van de tegels alleen maar ten goede komt!

Douglas & Jones

Het assortiment van vtwonen buitentegels is een samenwerking met Douglas & Jones. Douglas & Jones is een merk dat produceert met het doel om de perfecte combinatie tussen design en kwaliteit te vinden. Dit heeft geleid tot een assortiment aan boeiende en hoogwaardige functionele oplossingen voor buitenvloeren. Oftewel een omvangrijk assortiment dat geschikt is voor iedere, denkbare mogelijkheid.

Waarom kiezen voor VT Wonen buitentegels?

VT Wonen buitentegels hebben vele voordelen. De tegels zijn kleur- kras- en slijtvast, vorstbestendig en duurzaam, waardoor de tegels een hoge kwaliteit garanderen en de prachtige uitstraling blijven behouden. Daarnaast zijn de tegels ook nog eens makkelijk schoon te maken waardoor ook het onderhoud minimaal is. Daarom kiest u met tegels van VT Wonen voor maximaal genieten met minimale zorgen!

vtwonen buitentegels bij Keramische-buitentegels.nl

Keramische-buitentegels.nl voorziet u graag in advies & inspiratie voor VT Wonen buitentegels, met daarbij een passende scherpe prijs! Benieuwd naar deze scherpe prijs? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan. Voor advies en inspiratie van onze verkopers bent u van harte welkom bij ons in de showtuin. Meer informatie? Neem dan contact met ons op of stel uw vraag via de chat op onze website.

Onze series

Menu