Rivamancina Cenere
Rivamancina Graphite
Rivamancina Naturale

Tagina Rivamancina

De Tagina Rivamancina is gebaseerd op de verfijnde textuur van door tijd gesloten hout gecombineerd met het gevoel van traditie en geschiedenis. Tagina Rivamancina creëert houtlook in de vorm van keramiek verwerkt in een uniek en innovatief assortiment.

De Tagina Rivamancina was al succesvol met de binnen versie, maar heeft nu met de buiten deze prachtige serie een extra keuzemogelijkheid gegeven. Rivamancina is nauwgezet bezig geweest met de outdoor versie zodat deze toe te passen is voor elk exterieur design.

Het formaat 40×120 is verkrijgbaar in de series Cenere, Naturale en Graphite; kleuren gekozen om de houtlook in perfecte vorm weer te geven.

Rivamancina buitentegels

De 20 mm afwerking van de Rivamancina collectie is speciaal ontwikkeld om buitenruimtes ook van de prachtige uitstraling van houtlook in de vorm van hoogwaardig keramiek te voorzien.
Exterieure ruimtes krijgen met Tagina Rivamancina een typisch en uniek karakter met het effect van door tijd gedragen hout, het brede scala aan facetten, houten details en meer dan 30 verschillende texturen binnen de serie.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over deze collectie? Neem dan gerust contact met ons op. Wilt u een scherpe prijs van ons ontvangen voor deze collectie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.

Klik hier voor meer informatie over Tagina binnentegels

De Rivamancina is te verkrijgen in de kleuren:

Rivamancina Cenere
Rivamancina Naturale

Rivamancina Graphite

De Rivamancina is te verkrijgen in de afmetingen:

40×120 cm

Menu