tagina rivamancina Cenere
tagina rivamancina Graphite
tagina rivamancina Naturale

Tagina Rivamancina

De Tagina Rivamancina is gebaseerd op de verfijnde textuur van door tijd gesloten hout gecombineerd met het gevoel van traditie en geschiedenis. Tagina Rivamancina creeert houtlook in de vorm van keramiek verwerkt in een uniek en innovatief assortiment.

De Tagina Rivamancina was al succesvol met de binnen versie, maar heeft nu met de buiten deze prachtige serie een extra keuzemogelijkheid gegeven. Rivamancina is nauwgezet bezig geweest met de outdoor versie zodat deze toe te passen is voor elk exterieur design.

Het formaat 40×120 is verkrijgbaar in de series Cenere, Naturale en Graphite; kleuren gekozen om de houtlook in perfecte vorm weer te geven.

Exterieure ruimtes krijgen met Tagina Rivamancina een typisch en uniek karakter met het effect van door tijd gedragen hout, het brede scala aan facetten, houten details en meer dan 30 verschillende texturen binnen de serie.

Zoekt u meer informatie over (Tagina)(binnen) tegels. Kijk dan eens op https://www.regge-tegels.nl/tegels/tagina-tegels/ of op https://www.regge-tegels.nl/

De Tagina Rivamancina is te verkrijgen in de series:

Tagina Rivamancina Cenere
Tagina Rivamancina Naturale

Tagina Rivamancina Graphite

 

De Tagina Rivamancina is te verkrijgen in de afmetingen:

40×120 cm

Menu