Pietre Regali Ostana
Pietre Regali Chianali
Pietre Regali Rivoli

Tagina Pietra Regale

De Tagina Pietra Regale keramische buitentegel heeft het sobere en tegelijkertijd sterke karakter van de Pietra di Luserna natuursteen. Pietra Regale is een serie die dit edele materiaal vertegenwoordigt met een eigentijdse smaak en versterkt zijn
projectplanningspotentieel dankzij de unieke
kenmerken van keramische tegels voor veelzijdigheid, kracht en functionaliteit.
De Tagina Pietra Regale collectie is verkrijgbaar vier kleuren, in drie maten en diktes, voor een ontwerp dat verschillende contexten en gebruik, binnen en buiten, beeld en inhoud, traditie en innovatie.

Pietra Regale buitentegels

Deze keramische interpretatie van het Pietra di Luserna natuursteen is ook verkrijgbaar voor buitenruimtes in de vorm van 20 mm en 30 mm diktes. Het voordeel van de 30 mm dikte is dat deze gemakkelijk en direct op een ondergrond kan worden verwerkt. Lees hier meer over de voordelen van 3 cm keramische buitentegels.

Meer informatie over de Pietra Regale?

Wilt u meer informatie over de Pietra Regale (buiten)tegels? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan om een scherpe prijs te ontvangen. Heeft u vragen? Stel deze dan gerust via de chat op onze website. U bent ook altijd van harte welkom bij ons in de showtuin.

Meer informatie over Tagina binnentegels?

De Pietra Regali kleuren en afmetingen

Kleuren:

Pietra Regali Chianale
Pietra Regali Rivoli
Pietra Regali Ostana
Pietra Regali Murazzano

Afmetingen 20 mm:
60×60 cm, 60×120 cm, 90×90 cm

Afmetingen 30 mm:
60×60 cm, 90×90 cm

Menu