Apogeo White
Apogeo Antracite

Tagina Apogeo

Keramische (buiten)tegel die natuurlijke schoonheid waarborgt, de Tagina Apogeo. Tagina Apogeo heeft de natuurlijke schoonheid, de sterkte van vuur en is uniek binnen de tegelseries. Samen met het hoogwaardige keramische materiaal, kan de Apogeo collectie de schoonheid van natuursteen combineren met een hoge kwaliteit.

Tagina Apogeo collectie is in drie verschillende series te verkrijgen: moderne afwerking, antieke charme en een natuurstenen afwerking. Zo kan deze tegel aangepast worden aan elke omgeving met een onmiskenbare stijl. Van uw eigen huis tot een openbare ruimte, zowel binnen als buiten, deze tegel zal over een plekje vinden!

Apogeo buitentegels

De 20 en 30 mm tegels zijn de speciale buitentegels van deze serie, zodat Tagina Apogea zowel binnen als buiten toe te passen is. Hiermee kan de fraaie uitstraling van natuursteen ook buitenafwerkingen voorzien van een natuurlijke uitstraling in de vorm van het hoogwaardige materiaal van keramiek.

Interesse in de Tagina Apogeo?

Heeft u interesse in de Apogeo collectie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Meer informatie over Tagina (binnen)tegels? Kijk dan ook eens op Tagina binnentegels. 

De Apogeo is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

Apogeo Antracite
Apogeo White
Apogeo Grey

Apogeo Black
Apogeo Sunset

Apogeo 20 mm is verkrijgbaar in de afmetingen:

60×60 cm,  90×90 cm, 60×120 cm

Apogeo 30 mm is verkrijgbaar in de afmetingen:

60×60 cm, 90×90 cm

Menu