Il Cotto Red
Il Cotto Clear
Il Cotto Grey

Il Cotto Tagina

De Il Cotto Tagina van Tagina tegels is een collectie keramische tegels met een cotto effect, wat deze collectie een sterk en doortastend karakter geeft. Deze collectie is een interessante verzameling aan keramische tegels waarbinnen aandacht is gegeven aan elk detail.

Door nauw te letten op tinten, maakt dit deze collectie geschikt voor ieder gebruik van rustiek tot modern. Ook heeft deze collectie een lichte schaduwvariatie, wat de Il Cotto Tagina uniek maakt in zijn soort.  Deze collectie bevat vier warme en gastvrije kleuren die in vele ruimtes toegepast kunnen worden. Deze kleuren geven het cotto-effect een extra dimensie.

Il Cotto Tagina buitentegels

De buitentegel-serie van deze collectie is verkrijgbaar in 20 en 30 mm. Deze extra sterke varianten maken de Il Cotto Tagina buitentegels sterk en geven een lange duurzaamheid. Met deze mogelijkheid kan het prachtige en stoere cotto-effect ook buitenruimtes verfraaien.

Interesse in de Il Cotto Tagina?

Heeft u interesse in deze collectie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, of kom voor advies van onze verkopers ook langs bij ons in de showtuin

Ga hier naar de pagina van Tagina binnentegels. 

De Il Cotto Tagina is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:

– Il Cotto Natural
– Il Cotto Clear
– Il Cotto Red
– Il Cotto Grey

Afmetingen 20 mm:

60×60 cm, 90×90 cm

Afmetingen 30 mm:

60×60 cm, 90×90 cm

Menu