Refin Poesia

De Refin Poesia tegels zijn een variatie op de bekende natuursteen-imitaties van andere fabrieken. De Refin Poesia is geïnspireerd door een verweerde, vintage look van natuursteen uit de buurt van de Italiaanse stad Lecce. Dankzij de prachtige uitstraling van deze natuursteensoort past de Refin Poesia zowel bij een klassiek als modern interieur.

Refin OUT2.0 Poesia wordt gekenmerkt door zorgvuldig samengestelde structuurdetails en kleurnuances die zorgen voor een harmonisch oppervlakte. De tijdloze elegantie van de tegels worden versterkt door de zachte kleuren en het verweerde uiterlijk van de keramische tegel. De tegels van Refin OUT2.0 Poesia voldoen uiteraard aan de hoogste kwaliteitseisen die horen bij buitentegels.

De tegels zijn bestand tegen de weersinvloeden en zullen geen kleurveranderingen ondergaan. Bovendien zijn de tegels bijzonder gemakkelijk schoon te maken en te houden. Dankzij de keiharde tegels zult u lang genieten van de keramische buitentegels van Refin OUT2.0 Poesia.

Zoekt u meer informatie over (Refin) tegels? Kijk dan ook eens op https://www.regge-tegels.nl/tegels/refin-tegels/ of op https://www.regge-tegels.nl

De Refin Poesia is te verkrijgen in de series:

Refin Poesia Bianca R (Anticata)
Refin Poesia Cenere R (Anticata)
Refin Poesia Grigia R (Anticata)

Refin Poesia Paglierina R (Anticata)
Refin Poesia Tortora R (Anticata)

 

De Refin Poesia is te verkrijgen in de afmetingen:

Binnen:

30×60, 60×60 cm, 75×75 cm, 75×150 cm

Buiten:

60×60 cm

Menu