Refin
Refin
Pietre di Borgogna Diamante
Pietre di Borgogna Out2.0
Refin

Refin Pietre di Borgogna

Bourgougne, deze regio is internationaal bekend om de prestigieuze wijnen en zijn architectonische schoonheid. Refin tegels herinterpreteert dit kostbare materiaal, historisch gezien op grote schaal gebruik in de architectuur, in combinatie met de uitstekende kwaliteiten van keramiek tot een topkwaliteit keramische buitentegel, de Refin Pietre di Borgogna.

Refin Pietre di Borgogna OUT2.0 buitentegels

Nu is de charme van de Bourgogne bijna letterlijk in de vorm van tegels te krijgen. Geef uw woonkamer keuken of terras een bijzondere, rustige sfeer waar thuis echt als thuis zal gaan voelen. Refin OUT2.0 Pietre di Borgogna is een prachtige keramische tuintegel met een enorme charme uitstraling. Door de OUT2.0 versie van Refin is de Borgogna zowel binnen als buiten te gebruiken, in de kwalitatieve voordelen van hoogwaardig keramisch materiaal.

Interesse in deze collectie?

Heeft u interesse in de Pietre di Borgogna OUT2.0? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen. Wilt u advies en informatie? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom. Of bent u op zoek naar de Pietre di Borgogna binnentegels? 

De Pietre di Borgogna is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

Pietre di Bourgogna Diamante R (Strutt)
Pietre di Bourgogna Sabbia R (Strutt)

Pietre di Bourgogna Terre R (Strutt)

De Pietre di Bourgogna is te verkrijgen in de afmetingen:

Binnen:

30×30 cm, 45×45 cm, 30×60 cm

Buiten:
60×60 cm, 75×75 cm

Menu