Refin Epoque

Refin Epoque combineert twee prachtige werelden: Stad en natuur. Creëer voor uw ruimte samen met deze twee stijlen een unieke doch heerlijke sfeer in bijvoorbeeld de woonkamer, badkamer of dakterras!

Epoque collectie

Shabby moods en sferen als van een loft in een stad voor een collectie die uit twee families bestaat: het verouderde Bois-hout met een licht vintage-effect in de kleuren Beige, Brown, Grey en in de formaten 25×150 en 22,5×90, en de klassieke cementtegels Beton in de versies Almond, Greige en Shadow in de formaten 60×60, 30×60, 45×90, 30×30 (laatstgenoemde met sterkere kleurcontrasten) aangevuld met een decoratie 30×30 in alle kleurnuances. Deze twee oppervlakken worden gecombineerd in het “cassette” Inlay in de gradaties Warm en Cold met afmetingen 75×75, dat bestaat uit een houten Bois-frame dat Beton-cementtegels omsluit. Inlay kan eenvoudig met beide producten worden gecombineerd om dynamische trendy ambiances te ontwerpen.

Refin Epoque OUT2.0

Refin Epoque is ook in de Refin OUT2.0 productielijn te verkrijgen. Hierdoor zijn enkele series van Refin Epoque ook als buitentegel te verkrijgen. Dit vergroot de gebruiksmogelijkheid van deze Vintage Shabby tegel.

Interesse?

Heeft u interesse in deze collectie? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem voor meer informatie contact met ons op. Of kijk naar de Epoque binnencollectie.

De Epoque is te verkrijgen in de kleuren en amfetingen:

Epoque Inlay Warm R
Epoque Inlay Cold R
Epoque Bois Beige R
Epoque Bois Brown R (OUT2.0)

Epoque Bois Grey R (OUT2.0)
Epoque Beton Almond R
Epoque Beton Greige R
Epoque Beton Shadow R

De Epoque is te verkrijgen in de afmetingen:

Binnen:

30×60 cm, 60×60 cm, 22.5×90 cm, 25×150 cm, 75×75 cm

Buiten:

40×120 cm

Menu