Refin Epoque

Shabby moods en sferen als van een loft in een stad voor een collectie die uit twee families bestaat: het verouderde Bois-hout met een licht vintage-effect in de kleuren Beige, Brown, Grey en in de formaten 25×150 en 22,5×90, en de klassieke cementtegels Beton in de versies Almond, Greige en Shadow in de formaten 60×60, 30×60, 45×90, 30×30 (laatstgenoemde met sterkere kleurcontrasten) aangevuld met een decoratie 30×30 in alle kleurnuances.

Deze twee oppervlakken worden gecombineerd in het “cassette” Inlay in de gradaties Warm en Cold met afmetingen 75×75, dat bestaat uit een houten Bois-frame dat Beton-cementtegels omsluit. Inlay kan eenvoudig met beide producten worden gecombineerd om dynamische trendy ambiances te ontwerpen.

Refin Epoque is ook in de Refin OUT2.0 productielijn te verkrijgen. Hierdoor zijn enkele series van Refin Epoque ook als buitentegel te verkrijgen. Dit vergroot de gebruiksmogelijkheid van deze Vintage Shabby tegel.

Refin Epoque combineert dus twee prachtige werelden: Stad en natuur. Creëer voor uw ruimte samen met deze twee stijlen een unieke doch heerlijke sfeer in bijvoorbeeld de woonkamer, badkamer of dakterras!

Zoekt u meer informatie over (Refin) tegels? Kijk dan ook eens op https://www.regge-tegels.nl/tegels/refin-tegels/ of op https://www.regge-tegels.nl

De Refin Epoque is te verkrijgen in de series:

Refin Epoque Inlay Warm R
Refin Epoque Inlay Cold R
Refin Epoque Bois Beige R
Refin Epoque Bois Brown R (OUT2.0)

Refin Epoque Bois Grey R (OUT2.0)
Refin Epoque Beton Almond R
Refin Epoque Beton Greige R
Refin Epoque Beton Shadow R

 

De Refin Epoque is te verkrijgen in de afmetingen:

Binnen:

30×60 cm, 60×60 cm, 22.5×90 cm, 25×150 cm, 75×75 cm

Buiten:

40×120 cm

Menu