Refin Bluetech

De prestige en elegantie van Belgische blauwe hardsteen komen terug tot leven in deze innovatieve Refin tegelcollectie, uitdrukking van de meest hoogstaande productietechnologieën gecombineerd met de ervaring en kennis die al jarenlang het onderscheidend teken zijn van gres porcellanato van Refin.

Elegante keramische tegel met Belgische hardsteen look. Met dank aan de subtiele kleurnuances die kenmerkend zijn voor natuursteen zijn deze tegels populair in gebruik voor zowel binnen als buiten. De tegelserie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten en eventueel met antislip-laag voor het gebruik in bijvoorbeeld keuken en badkamer.

Refin Out 2.0 Bluetech besteed veel aandacht aan de manier van produceren en de kwaliteit van het product hebben de OUT2.0 Bluetech tegels een extreem hoge weerstand tegen druk op de tegel, waardoor deze niet snel kapot gaat. Refin OUT2.0 Bluetech tegels zijn bestand tegen de eroderende invloeden van de natuur, slijtage en krassen. De keramische tegels zijn gemakkelijk te plaatsen, verplaatsen en herbruikbaar indien de opstelling van uw tuin, zwembad of terras verandert. Deze flexibiliteit biedt u de mogelijkheid uw tuin naar believen aan te passen.

Zoekt u meer informatie over (Refin) tegels? Kijk dan ook eens op https://www.regge-tegels.nl/tegels/refin-tegels/ of op https://www.regge-tegels.nl

De Refin Bluetech is te verkrijgen in de series:

Refin Bluetech Vintage Plain R
Refin Bluetech Design R
Refin Bluetech Vintage Charbon
(Allemaal zowel binnen als buiten)

 

De Refin Bluetech is te verkrijgen in de afmetingen:

Binnen:
30×60 cm, 45×45 cm, 60×60 cm, 75×75 cm, 120×120 cm

Buiten:
45×90 cm, 60×60 cm, 75×75 cm, 90×90 cm, 40×120 cm

Menu