Blue Emotion Bathroom
Blue Emotion Kitchen
Blue Emotion Still Life
Blue Emotion Flamme Blue
Blue Emotion Grey

Refin Blue Emotion

De Refin Blue Emotion is een een collectie keramische (buiten)tegels, geïnspireerd op de intense, duistere nuances van de Belgische Pierre Bleue, die met zijn verschillende bewerkingen twee verschillende oppervlakken met een exclusief appeal creëert.

Blue Emotion collectie

Belgisch Blauwsteen is uniek van karakter en brengt het mooiste van natuursteen naar boven door de kenmerkende structuur van het oppervlak. Met Refin Blue Emotion worden ook de kenmerken van het Belgisch Blauwsteen geinterperteerd maar dan met alle voordelen van keramiek. Deze tegel is dus slijt-, kleur- en krasvast en behoeft weinig onderhoud. Ook is de buitenvariant van deze tegel vorstbestendig.

Blue Emotion OUT2.0 buitentegel

De buitentegel, de Blue Emotion OUT2.0,  van deze serie is in 20 mm geproduceerd. Hierdoor heeft deze tegel een hoge weerstand en is daarbij ook nog makkelijk te verwerken. Hierdoor is de natuurlijke uitstraling van Belgisch Hardsteen in de voordelen van keramiek te verkrijgen voor uw buitenruimte.
De collectie is verkrijgbaar in de formaten 60×60 en 45×90, en in de versie OUT2.0 ook in de formaten 60×60 cm en 90×90 cm.

Interesse in de Blue Emotion collectie?

Heeft u interesse in deze collectie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie. U bent ook van harte welkom bij ons in de showtuin voor meer informatie.

Ga hier naar de pagina van de Blue Emotion binnentegels

De Blue Emotion is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

Blue Emotion Flammé Blue R (OUT2.0)
Blue Emotion Flammé Grey R (OUT2.0)
Blue Emotion Scié Dark R

Blue Emotion Scié Grey R (OUT2.0)
Blue Emotion Scié Light R

De Blue Emotion is te verkrijgen in de afmetingen:

Binnen:

30×60 cm, 45×90 cm, 60×60 cm,

Buiten:

60×60 cm, 40×120 cm, 90×90 cm

Menu