Refin Blue Emotion Bathroom
Refin Blue Emotion Kitchen
Refin Blue Emotion Still Life

Refin Blue Emotion

Een collectie geïnspireerd op de intense, duistere nuances van de Belgische Pierre Bleue, die met zijn verschillende bewerkingen twee verschillende oppervlakken met een exclusief appeal creëert.

Belgisch Blauwsteen is uniek van karakter en brengt het mooiste van natuursteen naar boven door de kenmerkende structuur van het oppervlak. Met Refin Blue Emotion worden ook de kenmerken van het Belgisch Blauwsteen geinterperteerd maar dan met alle voordelen van keramiek. Deze tegel is dus slijt-, kleur- en krasvast en behoeft weinig onderhoud. Ook is de buitenvariant van deze tegel vorstbestendig.

Scié herinterpreteert het gladde oppervlak dat door het zagen van de steen ontstaat, met zaagsporen en strepen in verschillende nuances.

Flammé toont de bijzondere gevlamde afwerking met schakeringen van donkergrijs tot bijna zwart, die deze steen door behandelingen met hittebronnen krijgt.

De collectie is verkrijgbaar in de formaten 60×60 en 45×90, en in de versie OUT2.0 ook in het formaat 60×60.

De buitentegel, de OUT2.0,  van deze serie is in 20 mm geproduceerd. Hierdoor heeft deze tegel een hoge weerstand en is daarbij ook nog makkelijk te verwerken.

Zoekt u meer informatie over (Refin) tegels? Kijk dan ook eens op https://www.regge-tegels.nl/tegels/refin-tegels/ of op https://www.regge-tegels.nl

De Refin Blue Emotion is te verkrijgen in de series:

Refin Blue Emotion Flammé Blue R (OUT2.0)
Refin Blue Emotion Flammé Grey R (OUT2.0)
Refin Blue Emotion Scié Dark R

Refin Blue Emotion Scié Grey R (OUT2.0)
Refin Blue Emotion Scié Light R

 

De Refin Blue Emotion is te verkrijgen in de afmetingen:

Binnen:

30×60 cm, 45×90 cm, 60×60 cm,

Buiten:

60×60 cm, 40×120 cm, 90×90 cm

Menu