Woodsense Beige
Woodsense Marrone
Woodsense Marrone
Woodsense Grigio

Ragno Woodsense

De Ragno Woodsense is een collectie keramische houtlook buitentegels. Deze uitstraling is van hout dat door de tijd is aangetast en hierdoor de kenmerkende uitstraling heeft gekregen. Met de Ragno Woodsense (buiten)tegels kan deze authentieke houtlook worden verkregen, in de voordelen van hoogwaardig keramisch materiaal.

De Woodsense collectie

Woodsense roept een gevoel van aantrekkingskracht op die geworteld is in rustieke houtlooks die typisch zijn voor de oudheid. De herinnering aan de tijd is bewaard gebleven in de vier kleurvarianten die deel uitmaken van de collectie en die elk vele verschillende tinten en texturen hebben.

Woodsense XT20 buitentegels

De Ragno Woodsense XT20 is de 20 mm dikke afwerking van de Woodsense collectie. Met de 20 mm afwerking is de Woodsense ook bestand tegen de omstandigheden van buiten en behoudt de collectie ook buiten de prachtige, authentieke houtlook uitstraling.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van deze collectie? Neem dan gerust contact met ons op. Wilt een scherpe prijs van ons ontvangen? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. U bent uiteraard ook van harte welkom bij ons in de showroom.

Of bent u op zoek naar Ragno binnentegels? 

De Woodsense XT20 is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

Kleuren:

Woodsense Beige
Woodsense Marrone
Woodsense Grigio

Afmetingen:

60×60 cm, 40×120 cm

Menu