Woodmania Caramel
Woodmania Honey
Woodmania Musk

Ragno Woodmania

De Ragno Woodmania is een collectie keramische houtlook tegels voor binnen en buitenruimtes. De Woodmania collectie combineert de elegantie van hout met een uitgesproken openheid voor de nieuwste designtrends. Dit levert een prachtige combinatie tussen een moderne en eigentijdse afwerking op.

Woodmania collectie

De aderpatronen, zachte tinten en een grote mate van kleurvariatie zijn kenmerkend voor een product dat zijn wortels heeft in een natuurlijke taal die rijk is aan geschiedenis, maar dat opvalt door zijn onmiskenbare eigentijdse uitstraling. Alle details van natuurlijk hout zijn door Ragno overgenomen in de Woodmania collectie, in de voordelen van hoogwaardig keramisch material.

Woodmania XT20 Buitentegel

De Ragno Woodmania XT20 is de 20 mm dikke buitenafwerking van de Woodmania collectie. De 20 mm geeft deze collectie extra sterkte, waardoor de tegels bestand zijn tegen buitenomstandigheden. Hierdoor is de Woodmania XT20 zeer geschikt om keramisch parket in buitenruimtes aan te brengen.

Interesse in deze collectie van Ragno?

Heeft u interesse in deze collectie van Ragno? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie. U bent uiteraard ook van harte welkom om inspiratie op te doen bij ons in de showtuin.

Kijk hier voor de collectie Ragno binnentegels. 

De Woodmania XT20 is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

Kleuren:
– Woodmania XT20 Caramel
– Woodmania XT20 Honey
– Woodmania XT20 Musk

Afmetingen:
40×120 cm

Menu