Woodliving Fumo
Woodliving Scuro
Woodliving Biondo
Woodliving Biondo

Ragno Woodliving

Ragno Woodliving tegels zijn keramische tegels met een prachtige houtlook die een warme sfeer aan een ruimte geven. De keramische houtlook tegels zien eruit als hergebruikt hout, waardoor ze een unieke uitstraling geven aan uw vloer. Woodliving tegels zijn niet van echt hout te onderscheiden, maar wel uitgerust met de vele voordelen van keramiek!

Woodliving collectie 

De Woodliving collectie voor buiten is te verkrijgen in de 3 houtkleuren en in het formaat 40×120 cm. Dit formaat blijft dicht bij het gevoel van echte houten planken.  Keramische houtlook tegels van Woodliving zijn veel makkelijker in onderhoud en gaan veel langer mee dan parket. De tegels worden gelegd als vloertegels maar kunnen tevens als wandtegels gelegd worden!

Woodliving XT20 buitentegel

Woodliving XT20 is de buitenversie van de Woodliving. Deze tegel heeft een dikte van 20 mm. Deze speciale buitenversie heeft een hogere weerstand en is gemakkelijk te leggen in exterieure ruimtes. Daardoor is de Woodliving XT20 serie zeer geschikt om een prachtige houtlook aan te brengen in uw buitenruimte, zoals een terras.

Interesse in de Woodliving tegels?

Heeft u interesse in deze collectie keramische tegels? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie. Vragen kunt u uiteraard ook stellen via de chat op onze website.

Of kijk naar Ragno binnentegels. 

De Woodliving is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

Woodliving (XT20) Rovere Biondo
Woodliving (XT20) Rovere Fumo
Woodliving Rovere Ghiaccio

Woodliving (XT20) Rovere Scuro
Woodliving Tortora

De Ragno Woodliving is te verkrijgen in de afmetingen:

15×120 cm, 20×120 cm, 30×120 cm

De Ragno Woodliving XT20 is te verkrijgen in de afmetingen:

40×120 cm

Menu