Woodliving Fumo
Woodliving Scuro
Woodliving Biondo
Woodliving Biondo

Ragno Woodliving

Ragno Woodliving tegels zijn keramische tegels met een prachtige houtlook die een warme sfeer aan een ruimte geven. De keramische houtlook tegels zien eruit als hergebruikt hout, waardoor ze een unieke uitstraling geven aan uw vloer. Woodliving tegels zijn niet van echt hout te onderscheiden, maar wel uitgerust met de vele voordelen van keramiek! Keramische houtlook tegels van Ragno Woodliving zijn veel makkelijker in onderhoud en gaan veel langer mee dan parket. De tegels worden gelegd als vloertegels maar kunnen tevens als wandtegels gelegd worden!

Woodliving XT20 is de buitenversie van de Woodliving. Deze tegel heeft een dikte van 20 mm. Deze speciale buitenversie heeft een hogere weerstand en is gemakkelijk te leggen in exterieure ruimtes. Een ideale buitentegel dus!

Enkele series van de Woodliving zijn verkrijgbaar in de XT20 vorm, zodat deze tegels ook buiten kunnen worden gelegd.

Keramische Buitentegels is samen met Regge Tegels & Vloeren directe importeur van Ragno tegels. Bent u op zoek naar meer informatie over(Ragno) tegels? Kijk dan ook eens op https://www.regge-tegels.nl/tegels/ragno-tegels/ of op https://www.regge-tegels.nl/ .

De Ragno Woodliving is te verkrijgen in de series:

Ragno Woodliving (XT20) Rovere Biondo
Ragno Woodliving (XT20) Rovere Fumo
Ragno Woodliving Rovere Ghiaccio

Ragno Woodliving (XT20) Rovere Scuro
Ragno Woodliving Tortora

 

De Ragno Woodliving is te verkrijgen in de afmetingen:

15×120 cm, 20×120 cm, 30×120 cm

De Ragno Woodliving XT20 is te verkrijgen in de afmetingen:

40×120 cm

Menu