Stoneway Barge
Stoneway Barge
Stoneway Barge

Ragno Stoneway

De Ragno Stoneway Barge is een keramische buitentegel die met een simpele moderne uitstraling die perfect als buitenvloer te gebruiken is, maar ook tijdloze tinten binnen de collectie heeft. Perfect voor wanneer u geen tegel wilt die niet te opvallend is, maar toch het totaal plaatje van uw terras of buiten pad af zal maken.

Stoneway Barge collectie

De uitstraling van de Stoneway Barge oogt volkomen natuurlijk. Dit komt mede door de extra zorg die is geleverd bij het ontwerpen en produceren van deze tegel, waarbij ook zeker kwaliteit niet vergeten is. Bijkomend voordeel is het weinige onderhoud dat u zult hebben met deze tegel. Stoneway Barge is namelijk keramisch, waardoor deze tegel kras- , kleur- en slijtvast is, en ook nog vorstbestendig, waardoor Ragno Stoneway Barge ideaal is voor elke buitenvloer. De Stoneway Barge collectie is in 5 verschillende kleuren te verkrijgen. Hierdoor bestaat er een ruime variatie binnen deze tegel, en zal dit een grote mogelijkheid geven op de perfecte match.

Stoneway Barge XT20

De Stoneway Barge XT20 is de buitenafwerking van de Stoneway Barge collectie, met een dikte van 20 mm. Door deze dikte is de buitentegel extra sterk en bestand tegen de buitenomstandigheden. Door deze 20 mm afwerking kunt u deze tijdloze collectie ook buitenruimtes laten verfraaien.

Interesse in deze collectie?

Een scherpe offerte ontvangen? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. U bent uiteraard ook welkom bij ons in de showtuin om advies te krijgen van onze verkopers. Of neem voor meer informatie contact met ons op.

Of bent u op zoek naar Ragno binnentegels? 

De Stoneway Barge is te verkrijgen in de kleuren en de afmetingen:

Stoneway Barge Antracite
Stoneway Barge (XT20) Beige

Stoneway (XT20) Barge Bianco
Stoneway (XT20) Barge Grigio

Menu