Quarzite Grigio
Rock Ground Roanne Avorio
Rock Roanne Beige

Ragno Rock Ground

Ragno Rock Ground is een keramische tegel die alleen beschikbaar is voor buitenruimtes. Deze keramische tegel heeft de inspisratie uit 2 verschillende stenen: Quarzite en Roanne.

Quarzite heeft het kleureffect van grijze tinten die samen met een hoge mate aan patronen en variatie er voor zorgt dat deze steen een levendige, prachtige uitstraling heeft.

Roanne is een Franse natuursteen met een licht roze kleur en zachte, dunne aders. De licht roze kleur is gevarieerd met een Avorio of Beige tint. Het oppervlak heeft een rustige, neutrale uitstraling. Deze tegel voegt een meer verfijnd effect toe door de natuurlijke schoonheid van deze steen.

Rock Ground serie heeft verscheidene kleureffecten voor beide stenen. De collectie heeft 2 kleinere afmetingen, 20×20 cm en 20×60 cm. Dit gecombineerd is precies goed voor veelzijdige oplossingen voor bijvoorbeeld balkons, terrassen, veranda’s of een tuinpad.

Keramische Buitentegels is samen met Regge Tegels & Vloeren directe importeur van Ragno tegels. Bent u op zoek naar meer informatie over(Ragno) tegels? Kijk dan ook eens op https://www.regge-tegels.nl/tegels/ragno-tegels/ of op https://www.regge-tegels.nl/ .

De Ragno Ground is te verkrijgen in de series:

Ragno Rock Ground Roanne Avorio
Ragno Rock Ground Roanne Beige

Ragno Rock Ground Quarzite Grigio

 

De Ragno Rock Ground is te verkrijgen in de afmetingen:

20×20 cm, 20×40 cm

Menu