Realstone Slate Musk
Realstone Slate Shell
Realstone Slate Iron
Realstone Slate Black

Ragno Realstone Slate

De Ragno Realstone Slate geeft oppervlakken weer die de essentie van de natuur uitdrukken. Ragno Realstone Slate interpreteert de materiaalsterkte van leisteen, in de vorm van hoogwaardig keramiek, waardoor een uniek keramische collectie tegels ontstaat met een echte leisteen uitstraling.

Realstone Slate collectie

De Realstone Slate collectie is het resultaat is van uitgebreid onderzoek naar kleuren en materiaal. Hierdoor zijn de kenmerken van het rustieke en natuurlijke leisteen tot in het kleinste detail overgenomen in een keramische vorm met de Realstone Slate collectie. Perfect voor wie een leisteen uitstraling zoekt in combinatie met hoogwaardig keramiek.

Ragno Realstone Slate XT20 buitentegels

De Realstone Slate XT20 is de buitenafwerking van de Realstone Slate collectie, met een dikte van 20 mm. Met deze dikte is de leistenen-uistraling van de Realstoen Slate collectie ook bestand tegen de omstandigheden van buiten, zonder hier qua kwaliteit en uitstraling op in te leveren.

Een offerte aanvragen?

Wilt u een scherpe prijs ontvangen voor deze collectie keramische buitentegels? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Wilt u meer informatie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Vragen kunt u uiteraard ook stellen via de chat op onze website.

Kijk hier naar de Ragno binnencollectie. 

De Realstone Slate XT20 is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

Kleuren:
– Realstone Slate XT20 Black
– Realstone Slate XT20 Iron
– Realstone Slate XT20 Musk
– Realstone Slate XT20 Shell

Afmetingen:
80×80 cm, 50×100 cm

Menu