Realstone Pietrantica Multicolor
Realstone Pietrantica Beige 1
Realstone Pietrantica Beige

Ragno Realstone PietraAntica

De Ragno Realstone PietrAntica collectie van Ragno tegels, geeft een eigentijdse interpretatie van de natuursteen, met enerzijds een kleurenselectie bestaande uit verschillende grijstinten en beigetinten, anderzijds met behoud van de kenmerkende ongelijkmatige textuur.

Realstone PietrAntica collectie 

Met de Realstone PietrAntica collectie wordt een moderne interpretatie van natuursteen weergegeven in de vorm van hoogwaardig keramiek. Door het keramisch materiaal zijn de tegels van een hogere kwaliteit dan echt natuursteen, en behouden de tegels kleur. Daarnaast zijn de tegels kras- en slijtvast en behoeven ze weinig onderhoud. Met de Realstone PietrAntica collectie wordt dus een natuurstenen uitstraling in huis gehaald, met de gemakken van keramiek.

Realstone PietrAntica XT20 buitentegel

De Realstone PietrAntica XT20 buitencollectie, is een 20 mm afwerking van de Realstone PietrAntica collectie. Door de 20 mm dikte is de tegel van een sterkere kwaliteit en dus uitermate geschikt voor buitenruimtes. De Realstone PietrAntica XT20 collectie is verkrijgbaar in 3 kleuren en de afmeting 60×120 cm.

Interesse in deze buitentegels?

Heeft u interesse in de Realstone PietrAntica buitentegels? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie. Uiteraard bent u ook welkom bij ons in de showtuin om advies van onze verkopers te krijgen.

Of kijk hier naar Ragno binnentegels.

De Ragno Realstone PietrAntica XT20 is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

Kleuren:

Realstone PietrAntica XT20 White
Realstone PietrAntica XT20 Beige
Realstone PietrAntica XT20 Multicolor

Afmetingen:

60×120 cm

Menu