Realstone Navigli Grigio
Realstone Navigli Naturale

Ragno Realstone Navigli

Ragno Realstone Navigli collectie is een collectie keramische (buiten)tegels met een bijzonder karakter. Het textuur van deze tegels is namelijk een vermenging van de uitstraling van Ceppo di Gre en cement. Deze combinatie is uniek en komt niet vaak voor. Daarom is de Ragno Realstone Navigli collectie uitermate geschikt voor wie iets unieks wil creëren in buitenruimtes!

Realstone Navigli XT20 buitentegel

De Realstone Navigli brengt de speciale aspecten van Ceppo di Gre tot in het kleinste detail naar voren samen met de look van modern cement. De Realstone Navigli XT20 is de 20 mm dikke buitenafwerking van deze collectie. Door de 20 mm dikte, is de Navigli XT20 bestand tegen de omstandigheden van buiten. Ideaal dus voor wie een prachtige Ceppo di Gre uitstraling zoekt voor buitenruimtes, maar ook het gemak van keramiek wil hebben.

Meer informatie over deze collectie?

Bent u op zoek naar meer informatie over deze collectie? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan voor een scherpe prijs. Vragen kunt u uiteraard ook stellen via de chat op onze website.

Of bent u op zoek naar de binnencollectie Realstone Navigli? 

De Realstone Navigli XT20 is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

Kleuren:

Realstone Navigli Naturale
Realstone Navigli Grigio

Afmetingen:

60×120 cm, 80×80 cm

Menu