Realstone Lunar Deep Grey
Realstone Lunar Uniform
Realstone Lunar Beige
Realstone Lunar White

Ragno Realstone Lunar

De Ragno Realstone Lunar is een serie keramische buitentegels, met een kenrmerkende natuursteenlook. Ragno tegels heeft de inspiratie van natuursteenlook omgezet in een keramische variant. Hiermee kan het prachtige effect van natuursteen voor binnen- en buitenruimtes verkregen worden in de voordelen van hoogwaardig, kwalitatief keramiek.

Realstone Lunar collectie

De textuur van de Lunar collectie heeft een rustiek en neutraal karakter, waar natuursteen om bekend staat. Ragno heeft deze details overgenomen en naar voren gebracht in de Lunar collectie. Zo kan in vele ruimtes de uitstraling van natuursteen worden toegepast, zowel binnen als buiten. Dus deze collectie is ook een mogelijkheid voor wie binnen en buiten, een groot geheel wil creëren door het gebruik van dezelfde tegels.

Realstone Lunar XT20 buitentegel

De Realstone Lunar XT20 buitentegel is de 20 mm buitenvariant van de Lunar collectie. Door deze dikte is deze variant geschikt voor de omstandigheden van buiten. Hierdoor kunt u genieten van een lange duurzaamheid zonder al te veel onderhoud. De Lunar XT20 collectie is verkrijgbaar in het formaat 50×100 cm en in 5 kleuren.

Een scherpe prijs voor deze collectie?

Wilt u een scherpe prijs van ons ontvangen voor deze collectie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. U kunt uw vraag uiteraard ook stellen via de chat op onze website.

Of bent u op zoek naar de Realstone binnentegel? 

De Realstone Lunar is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

Realstone Lunar XT20 Beige
Realstone Lunar XT20 Deep Grey
Realstone Lunar XT20 Silver

Realstone Lunar XT20 Uniform
Realstone Lunar XT20 White

Afmetingen Realstone Lunar XT20″

50×100 cm

Menu