Patina Cognac
Patina Asfalto
Patina Cognac
Patina Crema

Ragno Patina

Ragno Patina serie, een serie met eigentijdse kleurverschillen, die een combinatie bevat van neutrale en sprekende tinten. Verfraai uw binnen- of buitenruimte met deze hoogwaardige serie keramische tegels.

Patina collectie

De basis van deze serie ligt bij beton, waarbij de kleuren variëren van donker tot licht. Ragno Patina is zowel toe te passen als vloer- en wandtegel. Door zijn veelzijdigheid in kleuren en afmetingen, is er een ruime variatie aan geschikte woon-, openbare- en werkruimtes waarin deze tegel tot zijn recht zal komen.
Of deze tegel nou aan grote muren, of kleine wanden wordt gehangen, door zijn veelzijdigheid komt de Ragno Patina bijna overal tot zijn recht.

Patina XT20 buitentegel

Patina XT20 is de buitenversie van de Patina. Deze tegel is 20 mm dik. Hierdoor heeft deze tegel een hogere weerstand en is ook nog eens makkelijk te verwerken! Met de XT20 afwerking van Patina kan deze prachtige collectie ook de uitstraling van uw buitenruimte bepalen.

Interesse in deze collectie? 

Heeft u interesse in de Patina (XT20) tegels? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op. U bent ook van harte welkom bij ons in de showtuin.

Pagina Patina binnentegel 

De Patina is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

Patina (XT20) Asfalto
Patina Cera
Patina (XT20) Cognac

Patina (XT20) Crema
Patina Marsala
Patina (XT20) Petrolio

De Patina is te verkrijgen in de afmetingen:

30×60 cm, 60×60 cm, 75×75 cm, 120×120 cm

De Patina XT20 is te verkrijgen in de afmetingen:

80×80 cm

Menu