Patina Cognac
Patina Crema
Ragno Patina Asfalto

Ragno Patina

Ragno Patina serie, een serie met eigentijdse kleurverschillen, die een combinatie bevat van neutrale en sprekende tinten.

De basis van deze serie ligt bij beton, waarbij de kleuren variëren van donker tot licht. Ragno Patina is zowel toe te passen als vloer- en wandtegel. Door zijn veelzijdigheid in kleuren en afmetingen, is er een ruime variatie aan geschikte woon-, openbare- en werkruimtes waarin deze tegel tot zijn recht zal komen.
Of deze tegel nou aan grote muren, of kleine wanden wordt gehangen, door zijn veelzijdigheid komt de Ragno Patina bijna overal tot zijn recht.

Patina XT20 is de buitenversie van de Patina. Deze tegel is 20 mm dik. Hierdoor heeft deze tegel een hogere weerstand en is ook nog eens makkelijk te verwerken! Ideaal voor buitenruimtes dus!

Keramische Buitentegels is samen met Regge Tegels & Vloeren directe importeur van Ragno tegels. Bent u op zoek naar meer informatie over(Ragno) tegels? Kijk dan ook eens op https://www.regge-tegels.nl/tegels/ragno-tegels/ of op https://www.regge-tegels.nl/ .

De Ragno Patina is te verkrijgen in de series:

Ragno Patina (XT20) Asfalto
Ragno Patina Cera
Ragno Patina (XT20) Cognac

Ragno Patina (XT20) Crema
Ragno Patina Marsala
Ragno Patina (XT20) Petrolio

 

De Ragno Patina is te verkrijgen in de afmetingen:

30×60 cm, 60×60 cm, 75×75 cm, 120×120 cm

De Ragno Patina XT20 is te verkrijgen in de afmetingen:

80×80 cm

Menu