Terraquea Cenere 1
Terraquea Cenere

Provenza Terraquea

De Provenza Terraquea roept de primaire elementen van de natuur en de vaardigheid en creativiteit van de Italiaanse ambachtslieden op, en heeft deze kenmerken omgezet in een collectie keramische tegels. Deze collectie heeft de uitstraling van terracotta tegels.

Terraquea collectie

De vijf aardse, tactiele kleuren, de onregelmatige lijnen en de oneffenheden in het oppervlak van de Terraquea doen denken aan traditionele terracotta voorwerpen. De schoonheid van de collectie wordt nog eens extra benadrukt door de Lenzi versierde majolicategels, in het typische 15×15 formaat. De geglazuurde decors op het oppervlak, verkregen door het samenvoegen van de Terre- en Aquee-motieven, zorgen voor tactiele en visuele indrukken met een hoge esthetische impact.

Terraquea 20 mm buitentegel

De Terraquea heeft ook een 20 mm afwerking. De 20 mm afwerking is de Provenza Terraquea buitentegel. Met deze afwerking kan de terracotta uitstraling ook uw buitenruimtes verfraaien, in de vorm van hoogwaardig keramisch materiaal.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over deze collectie? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen. Uw vraag kunt u ook stellen via de chat op onze website.

Of bent u op zoek naar de binnencollectie? 

De Terraquea 20 mm is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

Terraquea Cenere
Terraquea Paglia

Terraquea Carbone

Afmetingen: 

80×80 cm

Menu