Provenza Evo-Q Dark Grey
Provenza Evo-Q Light Grey
Provenza Evo-Q Sand

Provenza Evo-Q

Lichte kwarts stenen liggen in de basis van het ontwerp van de Provenza Evo-Q. Deze natuurstenen geven de basis waarmee Provenza deze collectie heeft ontworpen.

Neutrale tinten, verfijnde en moderne kleuren en moderne stijlen zijn toegepast samen met natuurlijke texturen waardoor deze keramische tegel dichtbij het originele natuursteen ligt.

Provenza Evo-Q gaat mee met de laatste trends en interpreteert de uitdrukking van echt natuursteen. De gekozen kleuren liggen dichtbij die van het originele kwartsiet: Zand, wit, en grijze kleuren.

Door dicht bij de oorspronkelijke steen te blijven heeft Provenza prachtig kwartsiet weten om te zetten in fraaie keramische tegels!.

De 20 mm variant van deze tegel is speciaal geproduceerd voor buiten ruimtes, deze tegel is gemakkelijk te leggen en heeft een hoge weerstand. Ideaal voor bijvoorbeeld uw terras!

Zoekt u meer informatie over (Provenza) tegels? Kijkt u dan ook eens op https://www.regge-tegels.nl/tegels/provenza-tegels/ of op https://www.regge-tegels.nl/

De Provenza Evo-Q is te verkrijgen in de series:

Provenza Evo-Q White
Provenza Evo-Q Sand

Provenza Evo-Q Light Grey
Provenza Evo-Q Dark Grey

 

De Provenza Evo-Q is te verkrijgen in de afmetingen:

30×60 cm, 45×90 cm, 60×120 cm, 80×180 cm

Menu