Vanguard Smoke
Vanguard Light

Pastorelli Vanguard

Pastorelli Vanguard, een natuursteen-look beschikbaar in 3 kleurnuances: Rook, roest en licht. Deze kleurcombinatie, samen met de natuurgetrouwe inspiratie creëert een niet van echt te onderscheiden natuursteenlook tegel in de voordelen van keramiek.

Vanguard collectie

De verscheidenheid aan maten en vormen binnen deze collectie zijn voorzien van prachtige combinaties aan texturen en kleuren. Dit wordt gecreëerd door zorgvuldig ontwerp in combinatie met kwalitatieve productie. Deze texturen worden gekenmerkt door de grote verscheidenheid.Door de zorgvuldigheid in het proces is bijna geen oppervlak op het tegel hetzelfde. Hetgeen wat unieke, sfeervolle en kwalitatief hoogstaande tegels oplevert!

De 20 mm versie van deze tegel is speciaal geproduceerd voor buitenruimtes. Door de 20 mm dikte, heeft deze tegel een hogere weerstand en is ook nog eens gemakkelijk te verwerken! Ideaal voor buiten dus!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van deze collectie? Neem dan contact met ons op, of vraag voor een scherpe prijs een vrijblijvende offerte aan. Of zoekt u meer informatie over Pastorelli binnentegels? 

De Vanguard is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

Vanguard Smoke (Ook in 20 mm)
Vanguard Rust (Ook in 20 mm)

Vanguard Light (Ook in 20 mm)

 

De Vanguard is te verkrijgen in de afmetingen:

30×60 cm, 40×80 cm, 80×80 cm, 60×120 cm

De Vanguard 20 mm is te verkrijgen in de afmetingen:

80×80 cm

Menu