Pastorelli Shade Light Grey
Pastorelli Shade Antracite

Pastorelli Shade

De Shade van Pastorelli is design, sterkte en duurzaamheid verwerkt in de voordelen van keramiek. Pastorelli Shade is geïnspireerd door natuursteen en portretteert de unieke kenmerken, zoals de kleurnuances en uitlopende texturen, van het natuurlijke materiaal tot in de kleinste details. Pastorelli Shade is beschikbaar in 3 neutrale tinten in de afmeting 80×80.

Het voordeel van de Shade ten opzichte van het echte natuursteen is het feit dat de Shade geproduceerd is in keramiek. Het voordeel van keramiek is dat het kras- slijt en kleur vast is en als buitentegel vorstbestendig. Dit verlaagt de zorgen over deze tegel en verhoogt het genieten en de levensduur van de Shade!

Pastorelli Shade brengt de natuur terug bij u in huis!

De 20 mm versie van deze tegel is speciaal geproduceerd voor buitenruimtes. Door de 20 mm dikte, heeft deze tegel een hogere weerstand en is ook nog eens gemakkelijk te verwerken! Ideaal voor buiten dus!

Keramische Buitentegels is samen met Regge Tegels & Vloeren directe importeur van Pastorelli. Bent u op zoek naar (Pastorelli) binnentegels?  Kijk dan ook eens op Regge Tegels&Vloeren/Pastorelli of op Regge Tegels&Vloeren

De Pastorelli Shade is te verkrijgen in de series:

Pastorelli Shade Light Grey (Ook in 20 mm)
Pastorelli Shade Beige (Ook in 20 mm)

Pastorelli Shade Antracite (Ook in 20 mm)
Pastorelli Shade Cotto

 

De Pastorelli Shade is te verkrijgen in de afmetingen:

30×20 cm, 30×60 cm, 60×60 cm, 40×80 cm

De Pastorelli Shade 20 mm is te verkrijgen in de afmetingen:

40×80 cm, 80×80 cm

Menu