Pastorelli Quarzdesign Antracite
Pastorelli Quarzdesign Beige
Pastorelli Quarzdesign Black

Pastorelli Quarzdesign

Zoekt u een neutrale tegel die toch een prachtige atmosfeer aan elk interieur en exterieur geeft? Dan is de Pastorelli Quarzdesign zeker een mogelijk.

Deze tegel is niet meteen een tegel die in het oog zal springen, maar geeft zeker elke ruimte het laatste beetje wat de sfeer kan bepalen. Door de drie kleuren, zwart, beige en antracite heeft u een toch een zeer variabele keuze binnen deze serie.

Het voordeel van deze tegel is dat deze van keramiek is gemaakt. Hierdoor is deze tegel kras- kleur- en slijtvast vlekt deze tegel ook niet. Hierdoor is het onderhoud minimaal, maar kunt u wel maximaal genieten!

De 20 mm versie van deze tegel is speciaal geproduceerd voor buitenruimtes. Door de 20 mm dikte, heeft deze tegel een hogere weerstand en is ook nog eens gemakkelijk te verwerken! Ideaal voor buiten dus!

Keramische Buitentegels is samen met Regge Tegels & Vloeren directe importeur van Pastorelli. Bent u op zoek naar (Pastorelli) binnentegels?  Kijk dan ook eens op https://www.regge-tegels.nl/tegels/pastorelli-tegels/ of op https://www.regge-tegels.nl/ .

De Pastorelli QD is te verkrijgen in de series:

Pastorelli Quarzdesign Black (Enkel in 20 mm)
Pastorelli Quarzdesign Antracite (Ook in 20 mm)
Pastorelli Quarzdesign Nero

Pastorelli Quarzdesign Beige (Ook in 20 mm)
Pastorelli Quarzdesign Bianco

De Pastorelli Quarzdesign is te verkrijgen in de afmetingen:

15×15 cm, 15×60 cm, 30×30 cm,  30×60 cm, 60×60 cm

 

De Pastorelli Quarzdesign 20 mm is te verkrijgen in de afmetingen:

60×60 cm

Menu