Quarzdesign Antracite
Quarzdesign Beige
Quarzdesign Black

Pastorelli Quarzdesign

Zoekt u een neutrale tegel die toch een prachtige atmosfeer aan elk interieur en exterieur geeft? Dan is de Pastorelli Quarzdesign zeker een mogelijk.

Quarzdesign collectie

Deze tegel is niet meteen een tegel die in het oog zal springen, maar geeft zeker elke ruimte het laatste beetje wat de sfeer kan bepalen. Door de drie kleuren, zwart, beige en antraciet heeft u een toch een zeer variabele keuze binnen deze serie. De inspiratie van de Pastorelli QD ligt in Quarzite natuursteen. Deze uitstraling is omgezet in hoogwaardig en praktisch keramiek.

Quarzdesign 20 mm buitentegel

De Pastorelli Quarzdesign heeft ook een 20 mm afwerking voor buiten, hierdoor kan de natuursteen uitstraling van deze collectie ook buitenruimtes verfraaien, in de voordelen van keramiek. De 20 mm versie van deze tegel is speciaal geproduceerd voor buitenruimtes. Door de 20 mm dikte, heeft deze tegel een hogere weerstand en is ook nog eens gemakkelijk te verwerken! Ideaal voor buiten dus!

Meer informatie, of interesse?

Wilt u meer informatie over deze collectie? Neem dan contact met ons op, of neem voor om een scherpe prijs te ontvangen direct een vrijblijvende offerte aan. Uiteraard bent u ook welkom bij ons in de showtuin voor advies en inspiratie.

Of bent u op zoek naar de Quarzdesign binnentegel? 

De QD is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

Quarzdesign Black (Enkel in 20 mm)
Quarzdesign Antracite (Ook in 20 mm)
Quarzdesign Nero

Quarzdesign Beige (Ook in 20 mm)
Quarzdesign Bianco

De Quarzdesign is te verkrijgen in de afmetingen:

15×15 cm, 15×60 cm, 30×30 cm,  30×60 cm, 60×60 cm

 

De Quarzdesign 20 mm is te verkrijgen in de afmetingen:

60×60 cm

Menu