Milano City Beige
Milano City Beige
Milano City Antracite

Pastorelli Milano City

Een neutrale doch kenmerkende tegel die in bijna elk interieur toe te passen is. Het ontwerp van de Pastorelli Milano geeft zijn eigen moderne herinterpretatie van tijdloze materialen. Hiermee kan een strakke, robuuste uitstraling aan elke ruimte worden gegeven, die zowel de mogelijkheid voor warme en koude kleuren heeft binnen de serie heeft.

Milano City collectie

De naam van deze tegel, Milano City, is bewust gekozen. De uitstraling van de stad Milaan is verwerkt in deze tegel. Milaan staat voor Italiaanse klasse en design. Deze kenmerken zijn zeker verwerkt in deze tegel. Breng de Italiaanse moderne stijl aan in uw terras door te kiezen voor deze prachtige tegel!

Milano City buitentegel 20 mm

De 20 mm versie van deze tegel is speciaal geproduceerd voor buitenruimtes. Door de 20 mm dikte, heeft deze tegel een hogere weerstand en is ook nog eens gemakkelijk te verwerken! Met deze mogelijkheid is deze prachtige keramische tegel ook te verkrijgen om buitenruimtes te verfraaien.

Interesse?

Heeft u interesse in deze collectie? Vraag dan voor een scherpe prijs een vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie. Of bent u op zoek naar Pastorelli binnentegels? 

De Milano City is te verkrijgen in de series:

Milano City Grey (Ook in 20 mm)
Milano City Beige (Ook in 20 mm)

Milano City Antracite (Ook in 20 mm)
Milano City Brown

De Milano City is te verkrijgen in de afmetingen:

30×30 cm, 30×60 cm, 60×60 cm, 20×80 cm, 40×80 cm, 30×120 cm, 60×120 cm

De Milano City 20 mm is te verkrijgen in de afmetingen:

60×60 cm

Menu