Panaria Urbanatura Cement
Panaria Urbanatura Concrete
Panaria Urbanatura Portland

Panaria Urbanature

De Panaria Urbanature belichaamt de evolutie van de urbane stijl binnen de tegelwereld: De herontdekking van fundamentele materialen die deel uitmaken van onze hedendaagse maatschappij.

Urbanature collectie

De Panaria Urbanature is ontwikkeld met Microban technologie, wat actieve bescherming geeft tegen bacteriën en andere ziektekiemen op het oppervlak van de tegel. Urbanature is dus ideaal voor bijvoorbeeld scholen, kantoren of ziekenhuizen waar bacteriën zich snel kunnen verspreiden. De Microban reageert op en blokkeert het leven van bacteriën op de oppervlakten. Hierdoor geeft Urbanature een garantie op hygiëne!

Urbanature 20 mm buitentegel

De buitentegels met een dikte van 20 mm zijn extra goed bestand tegen de omstandigheden van buiten. Hierdoor kan de urbane stijl die deze serie vertegenwoordigt, ook de uitstraling voor buitenruimtes bepalen.

Meer informatie of interesse?

Wilt u meer informatie over deze collectie? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag bij interesse een geheel vrijblijvende offerte aan. Of bent u misschien op zoek naar meer informatie over Panaria binnentegels? 

De Urbanature 20 mm is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

Urbanature Portland

Urbanature Cement

De Urbanature is te verkrijgen in de afmetingen:

60×60 cm

Menu