Prime Stone Black
Prime Stone Sand
Prime Stone Greige
Prime Stone Silver

Panaria Prime Stone

De Panaria Prime Stone is een rustige, charismatische tegel met neutrale kleurvariaties. Prime Stone is gebaseerd op rustig ogende karakteristieke natuurstenen. De texturen die natuursteen uniek maken zijn tot in de puntjes overgenomen door Panaria tegels. Hierdoor krijgt de Prime Stone de kenmerken van natuursteen, die bijna niet van echt te onderscheiden zijn.

Prime Stone collectie

De basis van het natuursteen is samen geweven met de moderne stijl van cement. Daardoor heeft de Panaria een mix van twee werelden; De eigentijdse kenmerken van natuursteen die een rustige uitstraling aan de tegel geven, maar ook de moderne stijl van cement die de tegel toch een stoer en robuust karakter weet te geven!

Prime Stone buitentegel

Enkele kleuren van deze tegel zijn ook verkrijgbaar in de 20 mm uitvoering. Hiermee heeft de tegel een hogere weerstand en is buiten gemakkelijk te verwerken, waardoor deze tegel ideaal is voor buitenruimtes. Hierdoor kan de uitstraling die een vermenging vertegenwoordigt van cement en natuursteen, ook deze uitstraling brengen in buitenruimtes!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over deze collectie? Neem dan contact met ons op, of vraag voor een scherpe prijs vrijblijvende een offerte aan. Of bent u op zoek naar Panaria binnentegels? 

De Prime Stone is te verkrijgen in de series:

Prime Stone Sand (20 mm)
Prime Stone Greige (20 mm)
Prime Stone White

Prime Stone Silver (20 mm)
Prime Stone Black (20 mm)

De Prime Stone is te verkrijgen in de afmetingen:

30×60 cm, 60×60 cm, 45×90 cm, 90×90 cm

De Prime Stone 20 mm is te verkrijgen in de afmetingen:

45×90 cm

Menu