Panaria Prime Stone Black
Panaria Prime Stone Sand
Panaria Prime Stone Greige
Panaria Prime Stone Silver

Panaria Prime Stone

De Panaria Prime Stone is een rustige, charismatische tegel met neutrale kleurvariaties. Prime Stone is gebaseerd op rustig ogende karakteristieke natuurstenen. De texturen die natuursteen uniek maken zijn tot in de puntjes overgenomen door Panaria. Hierdoor krijgt de Prime Stone de kenmerken van natuursteen, die bijna niet van echt te onderscheiden zijn. De basis van het natuursteen is samen geweven met de moderne stijl van cement. Daardoor heeft de Panaria een mix van twee werelden; De eigentijdse kenmerken van natuursteen die een rustige uitstraling aan de tegel geven, maar ook de moderne stijl van cement die de tegel toch een stoer en robuust karakter weet te geven!

Enkele kleuren van deze tegel zijn ook verkrijgbaar in de 20 mm uitvoering. Hiermee heeft de tegel een hogere weerstand en is buiten gemakkelijk te verwerken, waardoor deze tegel ideaal is voor buitenruimtes.

Zoekt u meer informatie over (Panaria)tegels? Kijk dan ook eens op https://www.regge-tegels.nl/tegels/panaria-tegels/ of op https://www.regge-tegels.nl/

De Panaria Prime Stone is te verkrijgen in de series:

Panaria Prime Stone Sand (20 mm)
Panaria Prime Stone Greige (20 mm)
Panaria Prime Stone White

Panaria Prime Stone Silver (20 mm)
Panaria Prime Stone Black (20 mm)

 

De Panaria Prime Stone is te verkrijgen in de afmetingen:

30×60 cm, 60×60 cm, 45×90 cm, 90×90 cm

De Panaria Prime Stone 20 mm is te verkrijgen in de afmetingen:

45×90 cm

Menu