Petra Solis Mirum
Petra Solis Sominum
Petra Solis Somnium
Petra Solis Sonium

Panaria Petra Solis

Panaria Petra Solis, een tegel die de inspiratie heeft gevonden in het Middenlandse Zee gebied. Mediterrane en warme texturen die gevormd en geïmpregneerd zijn door de tijd en zon.

Petra Solis collectie

Het materiaal is zorgvuldig gekozen. Het materiaal voldoet aan alle kwaliteit eisen van de hedendaagse markt. In combinatie met een goedlopend productieproces waar aandacht voor detail bij voor op staat heeft dit hoogstaande kwaliteit opgeleverd. Het warme, rustige gevoel van de Middelandse Zee gebieden zit bijna letterlijk in deze tegel. Haal nu het Middelandse Zee gevoel bij u in huis of op het terras door te kiezen voor de Petra Solis.

Petra Solis 20 mm buitentegel

Enkele kleuren van deze tegel zijn ook verkrijgbaar in de 20 mm uitvoering. Hiermee heeft de tegel een hogere weerstand en is buiten gemakkelijk te verwerken, waardoor deze tegel ideaal is voor buitenruimtes. Met deze 20 mm mogelijkheid kan de Middellandse Zee uitstraling van de Petra Solis collectie ook worden verkregen voor uw buitenruimte, in de voordelen van hoogwaardig keramiek.

Interesse of meer informatie?

Heeft u interesse in deze collectie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. Of kijk hier voor Panaria binnentegels. 

De Petra Solis is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

Petra Solis Somnium (20 mm)
Petra Solis Fabula

Petra Solis Mirum (20 mm)
Petra Solis Visio (20 mm)

 

De Petra Solis 20 mm is te verkrijgen in de afmetingen:

20×20 cm, 20×40 cm, 40×40 cm, 40×60 cm, 60×60 cm

De Petra Solis 20 mm is te verkrijgen in de afmetingen:

60×60 cm

Menu