Opificio 22/a buiten
Opificio 22/a Terra
Opificio 22/a Gesso
Opificio 22a Calce/

Panaria Opificio 22/a

De Panaria Opificio 22/a collectie keramische (buiten)tegels, is een collectie met de uitstraling van strak cementlook. De moderne cementlook is door Panaria tegels omgezet in een hoogwaardige collectie keramische tegels die zowel een binnen- als buitenafwerking kent.

Opificio 22/a collectie

De Opificio 22/a heeft een sterk karakter voor een eigentijds ontwerp. Deze collectie is geschikt voor allerlei ruimtes die dienen te worden afgewisseld met lichte en lineaire omgevingen, waar verfijning en vervuiling naast elkaar bestaan die openstaan voor het delen. Zo probeert de Panaria Opificio 22/a een maximale expressieve vrijheid in elke ruimte van het huis mogelijk te maken.

Opificio 22/a buitentegel

De 20 mm afwerking van de Opificio 22/a is de speciale buitenafwerking van deze cementlook collectie. Met deze 20 mm afwerking is de Opificio 22/a bestand tegen omstandigheden van buiten. Zo kunt u de moderne betonlook uitstraling ook gebruiken voor buitenruimtes.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de Opificio 22/a tegels? Neem dan contact met ons op, of vraag voor een scherpe prijs direct een vrijblijvende offerte aan. Of bent u op zoek naar Panaria binnentegels? 

De Opificio 22/a is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

  • Opificio 22/a Gesso
  • Opificio 22/a Calce
  • Opificio 22/a Argilla
  • Opificio 22/a Terra
  • Opificio 22/a Cenere

Afmetingen:

20×20, 30×60, 60×60, 90×90 cm

Menu