Cross Wood Dust
Crosswood Buff
Crosswood Cinder
Crosswood Dust
Cross Wood Bone

Panaria Cross Wood

Orignialiteit op de hedendaagse tegelmarkt is lastig te bereiken, toch is het Panaria tegels met Panaria Crosswood gelukt. Door innovatieve ideeën te gebruiken, het combineren van diverse elementen. Dat is het principe waar de Crosswood door gevormd is: De kracht en duurzaamheid van keramiek gecombineerd met de natuurlijke schoonheid en warmte van hout.

Cross Wood collectie

Het resultaat van de innovatie van Panaria, is een serie met de variatie zoals in het bos. In de Cross Wood collectie worden verschillende houtsoorten afgewisseld en vermengd binnen deze serie, waarvan unieke composities en kleur contrasten het resultaat zijn. Met deze menging van houtsoorten en kleurnuances, is een uniek keramisch parket gecreëerd die zowel binnen- als buiten te gebruiken is!

Cross Wood buitentegel

Enkele kleuren van deze tegel zijn ook verkrijgbaar in de 20 mm uitvoering. Hiermee heeft de tegel een hogere weerstand en is buiten gemakkelijk te verwerken, waardoor deze tegel ideaal is voor buitenruimtes. Door de 20 mm afwerking, is de Panaria Cross Wood ook voor buiten te verkrijgen. Hierdoor kunt u de karakteristieke houtlook ook buitenruimtes laten verfraaien, in de voordelen van hoogwaardig keramiek.

Meer informatie?

Meer informatie over de Cross Wood collectie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op. Uiteraard bent u ook welkom bij ons in de showroom.

Of kijk op de pagina van Panaria binnentegels. 

De Panaria Crosswood is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

Crosswood Buff (20 mm)
Crosswood Dust (20 mm)
Crosswood Bone

Crosswood Cinder (20 mm)
Crosswood Ebony

De Panaria Crosswood is te verkrijgen in de afmetingen:

20×121.5 cm

De Panaria Crosswood 20 mm is te verkrijgen in de afmetingen:

30×120 cm

Menu