Woodtime Castagno
Woodtime Abete Bianco
Woodtime Carpino
Woodtime Iroko
Woodtime Larice

Monocibec Woodtime

Monocibec Woodtime bevat realistische, tot in detail overgenomen houtlook oppervlakken, waarmee de Woodtime alle schoonheid van houtstructuur overneemt in de vorm van kwaliteit door meesterschap en schoonheid door zorgvuldigheid. Hiermee is de Woodtime een fraai, niet van echt te onderscheiden houtlook keramisch parket!

Woodtime is beschikbaar in vijf warme en sfeervolle tinten, die de collectie een hedendaags en modern doch ook landelijk en natuurlijk karakter geven. Het brede scala aan maten en kleuren geeft een enorme ontwerpvrijheid. Hierdoor kan de Woodtime gemakkelijk naar wens worden aangepast.

Monocibec Woodtime buitentegel

De 20 mm optie van deze tegel is ideaal voor buitenruimtes, doordat deze tegel een hoge weerstand en gemakkelijke verwerking heeft. Met de 20 mm afwerking heeft deze collectie een extra sterke mogelijkheid om de karakteristieke houtlook-uitstraling ook voor buitenruimtes te verkrijgen.

Interesse in deze collectie?

Heeft u interesse in deze collectie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. Uiteraard bent u voor advies ook welkom bij ons in de showtuin.

Zoekt u meer informatie over (Monocibec) tegels? Kijk dan ook eens op Monocibec binnentegels of op Regge Tegels & Vloeren.

De Monocibec Woodtime is te verkrijgen in de series:

Woodtime Abete Bianco
Woodtime Larice
Woodtime Iroko

Woodtime Carpino
Woodtime Castagno

De Woodtime is te verkrijgen in de afmetingen:

26.6×160 cm, 30×120 cm, 20×120 cm, 20×160 cm, 40×160 cm

De Woodtime 20 mm is te verkrijgen in de afmetingen:

40×120 cm

Menu